The Global Fruit & Veg Newsletter

The Global Fruit and Veg Newsletter is a monthly newsletter distributing to 29 countries involved in the promotion of the consumption of fruit and vegetable worldwide to improve Public Health. The articles published are scientifically based and come from the literature review. This newsletter replaces the Ifava Scientific Newsletter published since 2006.

2020

  FOOD PROMOTION RESEARCH – MAR 2020

  FRUIT AND VEGETABLE CONSUMPTION AND MENTAL HEALTH – ENE-FEB 2020

2019

  CHALLENGES AND INTERVENTIONS TO INCREASE FRUIT AND VEGETABLES CONSUMPTION – DEC 2019

  CHILDHOOD OBESITY: THE ECOG OBESITY EBOOK ON CHILD AND ADOLESCENT OBESITY – NOVEMBER 2019

  RECENT NEWS ON THE SPECIAL SUPPLEMENTAL NUTRITION PROGRAM FOR WOMEN, INFANTS AND CHILDREN (WIC) – OCT 2019

  GENERAL PRACTITIONERS AND HEALTH PROMOTION – SEPT 2019

  WHEN FRENCH YOUNG GENERAL PRACTITIONERS COMMIT TO HEALTHY EATING – JUL & AUG 2019

  KEY ROLE OF GENERAL PRACTITIONERS IN HEALTH PROMOTION – JUN 2019

  TACKLING CHILDHOOD OBESITY HOW TO MAKE CHILDHOOD LIFESTYLE HEALTHIER? – MAY 2019

  NEED FOR FOOD SYSTEM CHANGE TO MODIFY CONSUMPTION – APRIL 2019

  CRUCIFEROUS VEGETABLES INTAKE & HEALTH BENEFITS MARCH 2019

  DIET QUALITY AND BONE HEALTH FEBRUARY 2019

  FOOD NUTRITION QUALITY & ENVIRONMENTAL IMPACT JANURY 2019

2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter DICIEMBRE 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter NOVIEMBRE 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter OCTUBRE 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter SEPTIEMBRE 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter JULIO Y AGOSTO 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter JUNIO 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter MAYO 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter ABRIL 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter MARZO 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter FEBRERO 2018

   The Global Fruit & Veg Newsletter ENERO 2018

2017

   The Global Fruit & Veg Newsletter DICIEMBRE 2017

   The Global Fruit & Veg Newsletter NOVIEMBRE 2017

   The Global Fruit & Veg Newsletter OCTUBRE 2017

   The Global Fruit & Veg Newsletter SEPTIEMBRE 2017

   The Global Fruit & Veg Newsletter JULIO Y AGOSTO 2017

   The Global Fruit & Veg Newsletter JUNIO 2017

   The Global Fruit & Veg Newsletter MAYO 2017

   The Global Fruit & Veg Newsletter ABRIL 2017

  The Global Fruit & Veg Newsletter MARZO 2017

  The Global Fruit & Veg Newsletter FEBRERO 2017

  The Global Fruit & Veg Newsletter ENERO 2017

2016

  The Global Fruit & Veg Newsletter DICIEMBRE 2016

  The Global Fruit & Veg Newsletter NOVIEMBRE 2016

  The Global Fruit & Veg Newsletter OCTUBRE 2016

  The Global Fruit & Veg Newsletter SEPTIEMBRE 2016

   The Global Fruit & Veg Newsletter JULIO Y AGOSTO 2016

  The Global Fruit & Veg Newsletter JUNIO 2016

   The Global Fruit & Veg Newsletter MAYO 2016

   The Global Fruit & Veg Newsletter ABRIL 2016

   The Global Fruit & Veg Newsletter MARZO 2016

   The Global Fruit & Veg Newsletter FEBRERO 2016

   The Global Fruit & Veg Newsletter ENERO 2016

2015

   The Global Fruit & Veg Newsletter SEPTIEMBRE 2015

   The Global Fruit & Veg Newsletter OCTUBRE 2015

   The Global Fruit & Veg Newsletter NOVIEMBRE 2015

   The Global Fruit & Veg Newsletter DICIEMBRE 2015

  GENERAL PRACTITIONERS AND HEALTH PROMOTION – SEP 2019